معایب پکیج زمینی-آلپ هلدینگ

معایب پکیج زمینی جمله ای هست که در بین خریداران بسیار گفته میشود اما آیا واقعا پکیج زمینی هم دارای معایب میباشد یا فقط پکیج های برقی شامل معایب هستند؟ در این مقاله تصمیم داریم به صورت کامل به بررسی این موارد بپردازیم پس حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در نظر داشته باشید که این مقاله در مورد معایب پکیج زمینی میباشد ولی ما در مقالات قبلی در مورد معایب و مزایای پکیج برقی هم اطلاعات خوبی را برای شما ارائه دادیم و پیشنهاد میکنیم که به این مقاله هم سر بزنید.

پکیج ها تجهیزات گرمایشی پر کاربردی هستند که در تمام مکان های اداری ، مسکونی، تجاری و…  قابل استفاده هستند که به دو دسته ی اصلی دیواری و زمینی تقسیم می شوند که هر کدام دارای ویژگی هایی است که در این مقاله در مورد مزایا و معایب پکیج زمینی توضیحاتی ارائه خواهیم داد.  

پکیج زمینی یک سیستم گرمایشی برای تامین آب گرم بهداشتی و تامین گرمای شوفاژ است  و جایگزینی بسیار مناسب برای موتورخانه است. در صورت استفاده از پکیج دیگر نیازی به استفاده از آب گرم کن وجود ندارد. پکیج ها را میتوان به عنوان مدل بروز شده ی سیستم حرارت مرکزی یا همان موتورخانه نامید این سیستم ها از لحاظ نوع سوخت و ظرفیت گرمایی تقسیم بندی می شود.

پکیج دیواری و زمینی

پکیج در انواع مختلف ساخته می شوند. تقسیم بندی پکیج ها به این صورت است: پکیج زمینی، پکیج دیواری، پکیج دودکش دار و پکیج فن دار که هر کدام از ان ها نیاز های مختلف یک ساختمان را پاسخگو هستند.

پکیج های فن دار برای ساختمان هایی کاربرد دارد که جای مناسب برای دودکش در آن وجود ندارد. نصب و استفاده ازپکیج ها بسیار ساده است و به راحتی میتوان به جای یک کابینت نصب شود این دستگاه ها دارای  بازدهی مطلوب و مصرف سوخت کمتری به نسبت موتورخانه ها هستند. یکی دیگر از ویژگی های پکیج ها عدم نیاز به لوله کشی های گسترده در ساختمان می باشد در این حالت هر ساختمان به طور مجزا دارای پکیج برای تامین آب گرم و گرمای شوفاژ خواهد بود.

پکیج ها این ویژگی را دارند که تغییرات دمای آب در آن ها کم است به این ترتیب که آب به طور یکنواخت در ان گرم می شود و صدای تولید شده توسط ان بسیار کم است و اشغال فضای بسیار کم پکیج آن ها به یکی از مناسب ترین سیستم های گرمایشی در ساختمان های مسکونی بدل کرده است.

فهرست مطالب

پکیج ها از لحاظ نوع نصب و راه اندازی

تفاوت عمده ی پکیج ها در نوع نصب ، محل قرار گیری آن ها و توان حرارتی آن ها می باشد.

پکیج زمینی

پکیج های زمینی دارای مخازنی جهت ذخیره آب گرم بیشتر هستند و معمولا در محیط های بزرگ که نیاز به تامین گرمایش بیشتری وجود دارد و یا ساختمان های چند طبقه و ویلا ها استفاده می شود. وجود مخزن در این دستگاه ها در هنگام قطع و یا نوسان فشار آب قابل اهمیت است زیرا در هنگام بروز مشکلات اینچنینی آب گرم مورد نیاز در دسترس خواهد بود.  پکیج های زمینی در دو نوع مشعل یا برنر تولید می شوند.منبع سوخت مشعل گاز یا گازوئیل است لازم به ذکر است استفاده از پکیج خود برنر به دلیل عدم وجود استاندارد در مکش  منواکسید کربن و تخلیه ی آن توصیه نمی شود.

پکیج دیواری

این پکیج ها به صورت بدون دودکش،دودکش دار یا فن دار می باشد. و در محیط های نه چندان بزرگ و پر مصرف بسیار مناسب می باشند.  

نحوه ی عملکرد پکیج ها

پکیج های گازی و گازوئیلی دارای یک مشعل هستند و وقتی پکیج روشن می شود سوخت همراه هوا وارد محفظه ی احتراق شده و شعله ی ایجاد شده باعث گرم شدن مبدل های حرارتی می شود و دمای آب موجود در مبدل های حرارتی گرم بالا رفته و داغ میشود.

پکیج ها مجهز به مبدل های دوگانه هستند که آب گرم موجود در مبدل اولیه جهت گرمایش محیط  و آب گرم موجود در مبدل ثانویه برای آب گرم بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه ی عملکرد پکیج های برقی نیز به همین شکل خواهد بود و تنها تمایز ان در منبع گرمایش ان است که در پکیج های برقی از المنت جهت تولید گرما استفاده می شود. در نوع گرمایش پکیج ها میتوان از رادیاتور، فن کوئل، گرمایش از کف و کویل آب گرم استفاده کرد.

نحوه عملکرد پکیج

تقسیم بندی پکیج از لحاظ سوخت مصرفی

  1. پکیج گازی (دیواری و زمینی)
  2. پکیج گازوئیلی (زمینی ) نصب در انباری یا موتورخانه
  3. پکیج دوگانه سوز گازی – گازوئیلی (زمینی) نصب در انباری یا موتورخانه
  4. سه گانه سوز ( برقی، گازی، گازوئیلی)
  5. پکیج برقی (دیواری و زمینی)

مزایای پکیج زمینی

  • توان حرارتی بالا در مقایسه با مدل های دیواری پکیج ها
  • ایمنی و راندمان بالا
  • امکان استفاده از سوخت های فسیلی
  • مناسب برای استفاده در محیط های بزرگ تر
  • تولید شده در ابعاد و ظرفیت های متفاوت متناسب با محیط
  • تولید پکیج ها با منابع سوختی متفاوت (گاز، گازوئیل، برقی، دوگانه) 
  • گرمایش همزمان چند واحد در یک ساختمان
  • پکیج های زمینی بر عکس پکیج های دیواری دارای مخرن جهت نگهداری آب هستند
  • توان گرمایشی بالا تر نسبت به موتورخانه
  • مصرف سوخت کمتر نسبت به موتورخانه
  • اتلاف انرژی به دلیل ایزولاسیون و مصرف سوخت کمتر نسبت به موتورخانه مرکزی ساختمان
  • عدم نیاز به لوله کشی جداگانه در هر واحد آپارتمان ها
  • وجود آب گرم و تامین گرمایش محیط به صورت پیوسته
  • دارای کلید دو حالته برای فصل گرم و سرد سال
  • نصب و راه اندازی آسان
  • نگهداری و سرویس کم هزینه به نسبت موتورخانه

معایب پکیج زمینی در مقایسه با پکیج دیواری

  • سوخت بیشتر نسبت به پکیج دیواری
  • دارای صدای بیشتر نسبت به پکیج دیواری
  • تنظیم میزان فشار آب به صورت دستی و نه به صورت اتومات
  • نیاز به مکان بزرگتر جهت نصب

هزینه ی نصب و راه اندازی پکیج

هزینه ی نصب و راه اندازی پکیج بستگی به نوع سیستم پکیج و وسعت پروژه داشته و هزینه ی آن طبق این دو مولفه تعیین خواهد شد. همچنین نصب پکیج ها الزاما توسط تکنسین مجرب انجام می شود تا از رعایت نکات ایمنی و عملکرد صحیح دستگاه اطمینان حاصل کنید. همچنین توان حرارتی و ابعاد پکیج خریداری شده باید با متراژ محیط در تناسب باشد تا بهترین کارایی را داشته باشد. 

هزینه نصب پکیج

مکان مناسب جهت نصب پکیج زمینی

پکیج زمینی را اغلب به دلیل ابعاد بزرگ و صدای ایجاد شده در هنگام عملکرد پکیج، در بیرون از محیط داخل منزل قرار می دهند. محل مناسب برای نصب آن انباری، پارکینگ و یا در زیر راه پله هاست. در فرایند نصب و راه اندازی پکیج باید به امنیت دستگاه ، نصب صحیح ان و پرداخت به نکات مهم جهت کارکرد بهینه ی سیستم توجه داشت.

وجود صدا در فرایند کارکرد پکیج های زمینی

میزان بالای ظرفیت در پکیج های زمینی باعث میشود تا در هنگام کارکرد پکیج های زمینی صدای بیشتری تولید شود اما در نظر داشته باشید که این مورد در پکیج های گازی و یا دوگانه سوز به وجود می آید و در پکیج های برقی دیواری این مشکل به هیچ عنوان وجود ندارد و کارکرد پکیج کاملا بیصدا میباشد. پیشنهاد میکنیم در هنگام نصب پکیج های زمینی فضای خاصی را برای نصب در نظر بگیرید و آن را در نزدیکی محل استراحت نصب نکنید.

مصرف بالای سوخت نسبت به پکیج دیواری

شما زمانی از پکیج زمینی استفاده میکنید که متراژ محیط شما بیشتر باشد به همین دلیل برای گرمایش آب و محیط اینگونه پکیج ها هم نیاز به کارکرد بیشتر دارند و در این صورت است که مصرف سوخت افزایش خواهد داشت. میزان استفاده از آب گرم ، متراژ لوله کشی و متراژ محیط مهم ترین مواردی هستند که باعث میشود تا پکیج شما کار کند به همین دلیل پیشنهاد میکنیم حتما بر اساس متراژ خود اقدام به خرید پکیج نمایید و از خرید پکیج هایی با ظرفیت پایین به صورت کامل پرهیز کنید.

نتیجه گیری معایب پکیج زمینی

همان طور که در بالا گفته شد پکیج های زمینی دارای مزایای فراوانی هستند این پکیج ها دارای توان حرارتی بالا ، مصرف کم و پرت حرارتی پایین هستند. بنابراین با توجه به مطالب ذکر شده در صورت نیاز محیط مورد نظر شما به پکیج زمینی استفاده از این سیستم گرمایشی بسیار کارآمد و به صرفه خواهد بود.

Visits: 44

0 Reviews

Write a Review

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
واحد فروش